MEER VRIJHEID VOOR UW VERENINGING:

De SWOZI pico maakt gebruik van GPS-belijning om de sportvelden zonder hulp en in de kortst mogelijke tijd te kunnen belijnen. De SWOZI pico is de meeste compacte variant van onze SWOZI belijningsmachines. Ondanks dat de SWOZI pico compact is, zorgt de machine voor zeer nauwkeurige lijnen, zowel voor het uitzetten als voor herbelijning van de velden. Dit zorgt ervoor dat de SWOZI pico ideaal is voor elke vereniging, klein of groot.

Een groot voordeel ten opzichte van een robotmachine is de mogelijkheid om de sproeiarm handmatig te gebruiken. Hierdoor hoeft er geen andere belijningsmachine gebruikt te worden op plekken waar het GPS-signaal zwak is.

ONAFHANKELIJKHEID VOOR EEN LAGE PRIJS

Met de SWOZI pico heeft uw vereniging de vrijheid om zelf de sportvelden te plannen en te belijnen

SWOZI PICO, COMPACT MAAR INDRUKWEKKEND

Perfect voor een klein aantal velden (1+)

Keuze uit meer dan 100 verschillende templates

Ruimte voor één tot twee belijningsverf cans, wat voldoende is voor zes sportvelden

GPS-ONDERSTEUNENDE SPROEIARM

De semi-automatische sproeiarm vervangt touwen en meetlinten en levert belijning van hoge kwaliteit. De semi-automatische sproeiarm bespaart uw vereniging veel tijd waardoor er meer ruimte is voor andere werkzaamheden of voor een gezellige bijeenkomst met de clubcollega’s. Een groot voordeel ten opzichte van een robotmachine is de mogelijkheid om de sproeiarm handmatig te gebruiken. Hierdoor hoeft er geen andere belijningsmachine gebruikt te worden op plekken waar het GPS-signaal zwak is.