(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WS7XRJT');

PITCHMARK

Sinds 2022 zijn wij officieel partner van Pitchmark. Op de Nederlandse markt bieden wij de belijningsverven, en andere producten, van Pitchmark aan. De Pitchmark belijningsverven gebruiken wij ook zelf bij verenigingen waar wij de belijning verzorgen. Pitchmark belijningsverven behoren tot de meest heldere en meest duurzame producten op de markt wereldwijd.

Wij bieden mengverf en kant-en-klare belijningsverf aan. Mengverf bieden wij aan in drie soorten, namelijk: Clubline, Lumen & Extreme. Clubline is beschikbaar in vier verschillende kleuren. Kant-en-klare belijningsverf bieden wij aan in twee soorten, Direct en Ecoline+. De Ecoline+ is beschikbaar in vijf verschillende kleuren.

Pitchmark-Logo