(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WS7XRJT');

LIJNTJE TREKKEN?

De bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW, incl. verf en op basis van drie of meer velden. Wij maken graag een prijsopgave op maat voor u.

0

WAT BIEDEN WIJ AAN?

Onze belijningsservice is af te nemen in drie verschillende
pakketten: 

 

Basis Pakket

Basis: Wilt u vereniging een eenmalige belijning? Dan kiest u voor Basis. Wij komen hierbij eenmalig langs om de velden van uw verenging te belijnen. Klanten kiezen vaak voor Basis na de zomer- en/of winterstop wanneer de belijning uit de sportvelden is gegroeid. Wij zetten de velden uit binnen 30 minuten! Komen wij langs? Dan scheelt het uw vereniging veel tijd en moeite.

Jan van Arkel (FC Burgum) bij RTV NOF over het Basis pakket: ‘’Als je de belijning na de zomerstop op de sportvelden moet aanbrengen ben je een halve ochtend bezig. Met de GPS-belijning zijn ze 30 minuten bezig en hebben ze een heel veld, haaks belijnd.’’

 

Jan van Arkel: ‘’Na de demonstratie van een paar weken geleden waren wij zo enthousiast dat wij, om de vrijwilligers te ontlasten, De Belijners de velden hebben laten uitzetten.

Premium Pakket

Premium: Het pakket Premium bevat 10 lijnbeurten voor één veld. De lijnbeurten kunnen ingezet worden op basis van een strippenkaart gedurende het hele jaar. In overleg met de vereniging bepalen we wanneer de sportvelden belijnd moeten worden.

Compleet Pakket

Compleet: Wanneer uw vereniging kiest voor Compleet wordt de gehele belijning door ons overgenomen. Uw vereniging hoeft zich geen zorgen meer te maken over de belijning. Wij zorgen ervoor dat de sportvelden het gehele seizoen wedstrijdklaar zijn. In overleg met de vereniging wordt er geschikt moment uitgekozen wanneer wij langs komen.

speelveldmarkering3-op-haspel-50-meter.jpg

CLUBS WAAR WIJ AL EEN LIJNTJE HEBBEN LIGGEN