DE BELIJNERS
ONDERAAN DE STREEP, DE BESTE

Onze medewerkers hebben meer dan 15 jaar ervaring in de sportveld belijning. We zijn flexibel en denken graag met u mee. Heeft u interesse dan komen we met alle plezier bij u op locatie om ons product te demonsteren.

Lijntje trekken?

Brons
139 per veld

1x per seizoen
(na zomer- en/of winterstop)

Goud
2.950 per veld

Het hele seizoen

Zilver
1.250 per veld

10x per seizoen
op basis van een strippenkaart

De bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW, incl. verf en op basis van drie of meer velden. Wij maken graag een prijsopgave op maat voor u.

HOE DOEN WIJ DAT?

Simpel. Snel. Precies.

De Belijners zijn officieel partner van SWOZI. Een machine uit Zwitserland die GPS gestuurd lijnt en makkelijk te bedienen is. Dat betekent dat onze medewerkers er voor zorgen dat uw veld in een half uur belijnd is, exact volgens de GPS coördinaten dus 100% nauwkeurig.

SWOZI
BRONSs

WAT BIEDEN WIJ AAN?

Wij werken met de pakketten, Brons, Zilver en Goud die we per seizoen met u afsluiten.

BRONS:
Als u voor het bronze pakket kiest komen wij twee keer per seizoen langs. Wij maken de velden wedstrijdklaar na de zomer en na de winterstop. Omdat er in beide situaties een periode geen gebruik wordt gemaakt van de velden is de belijning uit de velden gegroeid. Komen wij dan langs? Dan scheelt het veel tijd en moeite voor uw vereniging.

ZILVER:
Bij het pakket zilver komen wij 10 keer per seizoen langs om de velden te belijnen. Dit pakket bieden wij aan in de vorm van een strippenkaart. In overleg met de vereniging bepalen we wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd.

ARSENAL ZILVER
WEST HAM GOUD

GOUD:
Kiest u voor het pakket goud dan ontzorgen wij de vereniging volledig. Wij zorgen ervoor dat het gehele seizoen de velden wedstrijdklaar zijn. In overleg met de vereniging wordt gekeken naar een geschikt moment voor ons om langs te komen.

Clubs waar wij al een lijntje hebben liggen